Sayfalar

24 Ocak 2010 Pazar



Malzemeler:
2 su bardagi un
125 gram margarin
1 çay bardagi nisasta
1 su bardagi pudrasekeri
1 paket vanilya
1 çay bardagi dövülmüs findik
Üzeri için:
Yarim çay bardagi pudrasekeri
2 tatli kasigi kakao



Tarifi
:
Bir kaba unu eleyip ortasini havuz seklinde açin. Oda sicakligindaki margarini, nisastayi, pudrasekerini, vanilyayi ve dövülmüs findigi ekleyip yogurun. Hamurdan küçük parçalar koparip avucunuzda yuvarlayin. Yaglanmis firin tepsisine dizin. Önceden isitilmis 180 derece firinda üzerleri pembelesinceye kadar pisirin. Pisen kurabiyeleri bir servis tabagina alin. Bir kasede pudrasekeri ve kakaoyu karistirin. Karisimi kurabiyelerin üzerine bir elek,süzgec vb yardımıyla kurabiyelerin üzerine serpiştirin. Kurabiyeler servise hazır. Afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder