Sayfalar

24 Ocak 2010 Pazar

Giovanni Dos Santos Galatasarayda!



Defansta yaşadığı sıkıntıyı Lucas Neill'le çözen ve sonrasında da Manchester City takımından Brezilyalı Joao Alves'i yıl sonuna kadar kiralayan sarı-kırmızılı takım şimdi de Tottenham'ın Meksikalı orta saha oyuncusu Giovanni Dos Santos'u kadrosuna katıyor.
Aslan, Neill ve Jo'dan sonra bu kez de Teknik Direktör Frank Rijkaard'ın Barcelona'dan eski öğrencisi olan Tottenhamlı Giovani Dos Santos'u da kadrosuna katmak üzere. Tottenham tarafından Ipswich Town'a kiralanan ancak Rijkaard faktörü nedeniyle Galatasaray'a gelmek isteyen Santos'la anlaşma sağlayan Haldun Üstünel büyük olasılıkla Meksikalı'yla yarın İstanbul'a gelecek.
Ofansif orta saha oyuncusunun menajeri Pini Zahavi ile dün görüşen ve anlaşma sağlayan Üstünel, Tottenham'la da aradaki ufak pürüzleri çözmeye çalışıyor. Satın alma opsiyonu için Tottenham'ın 6 milyon euro istediği, Cim-Bom'un ise 4 milyon euro teklif ettiği, bu nedenle sürecin uzadığı bildirildi. Kesin anlaşmanın sağlanması durumunda Nonda'yla da yollar ayrılacak.
Jo transferinden sonra Türkiye'ye dönmeyen Haldun Üstünel, Tottenham Kulübü ile masaya oturdu ve uzun uğraşlar sonunda mutlu sona ulaştı.
Galatasaray, Meksikalı oyuncuyu sezon sonuna kadar opsiyonu ile kiralayan sarı-kırmızılı takımın transferi resmi sitesinden açıklaması bekleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder