Sayfalar

21 Mart 2010 Pazar

Max Payne Resimleri Max Payne II Max Payne 2 Oyna İndir Resimler Hakkında


Max Payne... 90'lı yıllarda çocukluğunu yaşayanlar bu oyunu bilirler. Uzunca  bir aradan sonra tekrar oyunu oynamak istedim ve yeniden yükledim. Yine aynı heyecan yine aynı aksiyon. Sanki bir şarap gibi olmuş oyun. Kendinden bir şey kaybetmemiş. En son bitirdiğim oyun olan Call Of Duty Modern Warfare 2 den aldığım zevk ne ise, bu oyundan aldığım zevk de o ölçüde.

Vay be diyorum kendi kendime: Ne oyunmuş!

Eğer bu oyunu oynamayanlar veya bilmeyenler varsa denemeliler. Oyun eski bir oyun diye kestirip atmamalılar. Grafik olarak günümüzün grafikleri yanında sönük kalsa da hikayesi ve oynanabilirliğiyle sizi de saracaktır.

Oyunun konusu kısaca şöyle..

Max Payne bir polis memurudur ve suçlularla savaşmaktadır. Bir gün eve geldiğinde evinin dağılmış olduğunu görür. Adamlar hala evdedir. Max, çocuğunun odasına gider ve onun yerde kanlar içinde yattığını görür aynı şekilde yatak odasında da karısının...

Aradan 3 yıl geçer ve bir metro istasyonunda silahlı adamlar vardır. Max Payne oraya gider ve yavaş yavaş adamları temizlemeye başlar. İlerledikçe bunun bir banka soygunu anlar. Bankanın kasası metro istasyonunun yanındadır ve duvarı patlatarak bankaya sızmışlardır. Bu adamları temizledikten sonra Max metro istasyonunda arkadaşı Alex ile buluşur ve ona olayı anlatmaya başlar. Bu sırada pardesülü bir adam gelir ve Alex'i öldürür.

Max ordan çıkar. Lupido adlı bir mafya babasının bunu yaptığını düşünmektedir ve onların peşine düşer. Lupidonun hoteline gider. Orada bulmayı umar. Ancak orada radyodan duyduğu bir haberle şok olur. Polis memuru Alex'in ölüm haberi radyodan anons edilmektedir ve katilin kim olduğu anons edilir: Max Payne!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder