Sayfalar

12 Eylül 2010 Pazar

Teodovic Tükürüyor!! Türkiye Sırbistan Maçı Sonrası Tükürük Şoku Sırbistanın Ayıbı Terbiyesizliği Hakemin Kirli Oyunu Sırpların Kirli Oyunu

Türkiye karşısında Sırbistanın sürekli ortalama 5 sayı önde götürdüğü maçta son 2 dakikaya girilirken Türkiyenin azimli oyunuyla geriye düşen sırplar son saniyeye kadar farkı açmamızı da engelledi. son 4 saniyeye 81-82 geride girdik.Koçumuz Tanjevicin mola almasıyla orta alandan başladığımız atakta Hido'nun asistinde Kerem Tunçeri kendine boşluğu yarattı ve turnikeye girerek skoru 83-82 ye getirmişti. Maçın bitimine 0.5 saniye kalmıştı ve adeta bayram havası yaşanıyordu salonda.

Sırbistan takımı bir an önce başlayıp basketi bulup öne geçmek istediler ve topu hemen potamıza doğru yolladılar ve süre doldu. Kazanmıştık. Ama tam da bu sırada sırbistan mola istedi ve bir 0.5 saniye daha topu kullanmak istediler üstelik yarı sahadan başlıyacaktılar.

Tam da bu sırada saha oldukça karıştı. Atış kullanıldı ve maçın yıldızlarından Teodovic potaya giderken Semih Erdenin müthiş bloku geldi ve topa biz sahip olduk. Hakem de artık yapacak bişeyi olmadığı için maçı bitirdi.

Salonda tam bir bayram havası vardı. Türk basketbolcularımız 12 Dev Adam orta yuvarlakta yumak olup sevinirken tam da bu anda Sırp basketbolcu Teodovic Oyuncularımızın üzerine tükürdü!!

Videodan Resimler:



İlgili video aşağıda. Semih Erdenin blok videosunda 1.38 inci dakikayı dikkatli izleyin!






Kerem Tunçerinin Attığı Basket:

1 yorum:

  1. helal olsun size bee altınıda alcz hadi aslanlarım

    YanıtlaSil