Sayfalar

12 Eylül 2010 Pazar

Ford Fiesta Ford Fiesta Resimleri Ford Fiesta 2010 2011 Fiesta Cabrio Resimleri



Ford Fiesta. Bence fazla söze gerek yok. İç ve Dış olarak tasarımı mükemmel! Zaten 2010 yılı Red Dot Tasarım Ödülünü Opel Insignianın elinden kapan araç bu. Boru mu :))

Yakıt tüketimi olarak gerçekten düşük bir tüketime sahip olan araç size her türlü konforu sağlıyor. İçine bindiğinizde kendinizi ayrı bir havada hissediyorsunuz.

Aracı hem sakin hem agresif istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Ne yapmak isterseniz o size uyacaktır.

Fiesta yeni tasarımda ön farlar, belirgin ve dinamik tampon yapısı ile dikkat çekiyor. Gövde rengi, yan aynalar ve yeni jant seçenekleri Yeni Ford Fiesta'ya ayırt edici bir görünüm kazandırıyor.Çünkü çok farklı ve sıradışı renk seçeneğiniz var. Otomobilin iç tasarımı da en azn dışı kadar etkileyici… Daha kolay okunabilir yeni gösterge paneli, yol bilgisayarını da içeriyor. Ford Fiesta, sunduğu yüksek kaliteli müzik sistemi yanında kişisel MP3 yada CD çalar gibi portatif müzik çalarları bağlamanıza olanak tanıyan bir bağlantı soketi kullanılmayı bekliyor.

Fiesta 1.4 TDCi’ın 68 BG güce sahip Duratorq motoru 1750 d/d’de 160 Nm tork üretiyor. Fabrika verilerine göre 0-100 km hızlanmasını 14.9 saniyede tamamlayan otomobil 100 km.’de 5.8 litre yakıt tüketimi ile de oldukça ekonomik. Haziran ayına özel kampanyalı anahtar teslim fiyatı 34.160 TL olan Ford Fiesta 1.4 TDCI Titanium, ekonomi de arayan genç tüketici kitlesi için iyi bir alternatif olarak dikkat çekiyor…



Ford Fiesta Resimleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder